Go to Top

Diensten

Webhosting

serverMilor hosting bied hoge kwaliteit webhosting tegen een betaalbare prijs. Kijk snel verder voor ons complete aanbod.

Als u een website online wilt hebben dan heeft u naast een domeinnaam  hosting nodig.  Milor biedt hiervoor diverse hostingpakketten aan waar de meeste gebruikers voldoende aan hebben. Staat er geen pakket bij dat aan uw wensen voldoet dan kunnen we voor u een op-maat-pakket maken, geheel afgestemd op uw wensen.

 Waar u bij veel andere hostingbedrijven extra voor moet betalen is bij ons inclusief:

✓     Geen setup kosten
✓     Onbeperkt aantal emailadressen
✓     Onbeperkt aantal  SQL databases
✓     Onbeperkt aantal FTP-accounts
✓     Onbeperkt aantal subdomeinen
✓     Gratis spamfilter op al u mailboxen
✓     Gratis scripts (Installatron)
✓     Gratis dagelijkse backup

Onze software houden we dagelijks up-to-date en ook de hardware wordt regelmatig vervangen zodat uw hostingpakket altijd met de tijd mee gaat en u dus het maximale uit uw hosting kan halen.

We werken bijvoorbeeld met SSD-harde schijven, Intel Xeon  quad-core processor  en 32 GB Geheugen per server.

Voor Uw controlepaneel maken we gebruik van Direct Admin. Dit zeer gebruiksvriendelijke controlepaneel bevat alles wat u nodig hebt en is geheel in de Nederlandse taal leverbaar.

E-mail Hosting

MailAltijd al uw eigen e-mailadres willen kiezen zoals piet@vandalen.nl of sander@smits.com? Uw eigen domein en e-mail hosten kan vanaf slechts € 1,49 per maand! Neem direct contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

U wilt geen eigen website maar wel een persoonlijk emailadres dat niet van Uw internetprovider afhankelijk is? Ook daar kunnen we u bij helpen.

U kiest een (vrije) domeinnaam uit en wij registreren deze voor u. Deze stellen we dan in op onze server en u kunt uw eigen emailadressen aanmaken en gebruiken. We ondersteunen POP3 en IMAP, tevens is er ook webmail voor u.

Met webmail kunt u op elke computer met internetaansluiting even snel Uw mail bekijken en beantwoorden.

Met een eigen domein kunt u voor het hele gezin persoonlijke emailadressen aanmaken. Veranderd u een keer van internetprovider dan veranderen uw emailadressen niet mee. Nee u heeft uw eigen emailadres op uw eigen domeinnaam.

Wenst u later ook een website op deze domeinnaam te bouwen is dat zo geregeld.

Installatron

Eenvoudig en snel uw eigen nieuwe website online met installatron, gratis en standaard op al onze servers!

Met installatron kun je in een paar klikken de nieuwste versie van de meestgebruikte software voor websites installeren op uw eigen hostingpakket.

Gratis Installatron beschikbaar op al onze hostingpakketten!

Deze software is ontworpen om een website te beheren, een website uit te breiden of functionaliteit toe te voegen aan een website. Voorbeelden zijn blogs, gastenboeken, fora, afbeeldingsgallerijen, en webwinkelsystemen. Om een applicatie te installeren; selecteer de software uit de lijst en klik op de install knop.

Enkele voorbeelden van Installatron Apps:

Installatron