ESET-Partner-250x128

Ook voor betrouwbare bescherming van Uw PC tegen alle aanvallen van buitenaf bent u bij ons op het juiste adres

(Download hier de volledige prijslijst)

Doordat ESSET NOD32 Antivirus of ESET Smart Security bijna geen systeembronnen gebruiken, en je PC dus snel blijft, adviseren wij van Milor op elke PC deze beveiliging tegen alle gevaren van buitenaf.

ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten waarmee we bedrijven en consumenten helpen bij het beveiligen van hun volledige digitale wereld.

Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke ‘’in-the-wild’’ malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003.

In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen, volledige ondersteuning bieden en dagelijks kennis en inzichten over het Nederlandse IT-security landschap delen. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten: van mkb tot multinational en van consument tot IT-professional.

Er verandert veel in de wereld. ESET’s aspiraties, filosofie en waarden blijven echter altijd hetzelfde: een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland waarin iedereen optimaal geniet van veilige technologie.

Wat past het beste bij u:

  • ESET Internet Security is gebaseerd op de bewezen antivirus-technologie van ESET en biedt de beste meerlaagse beveiliging tegen malware voor de dagelijkse PC-gebruiker. Deze software bevat niet alleen een Firewall en Antivirus- en Anti-Spyware, maar voorkomt ook misbruik van je webcam. Via de verschillende ESET-functionaliteiten kun je de beveiliging van jouw Wi-Fi-router en verbonden smart devices controleren, veiliger online winkelen en toegang krijgen tot jouw e-wallets. Ook ontvang je elke maand een gepersonaliseerd beveiligingsrapport. Onze Exploit Blocker beveiligt je PC tegen ransomware en aanvallen die je scherm vergrendelen. Dankzij Licentiebeheer kun je alle verbonden apparaten en licenties inzien via my.eset.com....Lees hier verder
  • ESET Smart Security Premium is gebaseerd op de bewezen antivirus-technologie van ESET en biedt de beste meerlaagse beveiliging tegen malware voor internetgebruikers op basis van ESET’s optimale balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak. Deze software biedt ook functies voor het gemakkelijk genereren en opslaan van wachtwoorden én voor versleuteling van bestanden. ESET voorkomt misbruik van je webcam en controleert de beveiliging van je Wi-Fi-router en verbonden smart devices. Je kunt veilig online betalen en e-wallets gebruiken, je kunt je verloren laptop lokaliseren en je ontvangt maandelijks gepersonaliseerde beveiligingsrapporten. Dankzij Licentiebeheer kun je alle verbonden apparaten en licenties inzien via my.eset.com....Lees hier verder

(Download hier de volledige prijslijst)

[lambdatable id=”9″]